EVENT INFO

Boulevard op Stelten

Boulevard Harderwijk

Introductie

Op zaterdag 23 mei 2020 komt het leukste foute verkleed feest van het jaar terug naar de Boulevard in Harderwijk! Bereid je voor op een fantastisch programma, volop entertainment en natuurlijk heel veel lol!

General Info

Datum: Zaterdag 23 mei 2020

Locatie: De Stille Weide, Harderwijk

Tijden: 16:00 - 23:30 uur

Leeftijd: 18+ (ID verplicht)

Dresscode: Feest/Fout

Programma

Snollebollekes - Rene Karst - 2 Brothers of the 4th Floor - Def Rhymz - Dries Roelvink - DJ Maurice - Rene Verkerk

All You Need To Know

Voor de tweede editie heeft de organisatie opnieuw een fantastisch programma weten te realiseren. Bekijk hem hieronder en praat je vrienden snel bij want dit mag je echt niet missen!

• Snollebollekes • René Karst • 2 Brothers on the 4th Floor • Def Rhymz • Dries Roelvink • DJ Maurice • Rene Verkerk

💃 PROGRAMMA

Hoe meer mensen verkleed zijn, hoe leuker en gezelliger de sfeer is. Dus trek die foute kleding maar uit de kast en daag je vrienden uit je outfit te overtreffen!

👗 DRESSCODE

Kom je met de auto? Parkeer dan je auto op de P-plaats bij het dolfinarium.🚗💨 Het exacte navigatieadres voor het parkeren van je auto is ‘Zuiderzee Boulevard, Harderwijk’. Volg vanaf daar, wanneer je de auto hebt geparkeerd, de borden naar het festivalterrein. Kom je de fiets?🚲 Dan kan je je fiets kwijt in de fietsenstalling naast het festivalterrein. 

🅿 PARKEREN

Munten kunnen met cash/pin betaald worden en zijn alléén geldig tijdens dit specifieke evenementen. De munten van vorig jaar zijn niet meer geldig. 

👛 MUNTEN

Je kunt op dit festival betalen met een pinpas, graag zelfs! Let op: er kunnen géén betalingen gedaan worden met een creditcard. 

🏧 PIN/CASH

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons door het contactformulier in te vullen of in gesprek met ons te gaan via Facebook.

🙋‍♂ OVERIGE VRAGEN

Let op! Alle beschikbare tickets voor Boulevard op Stelten met optredens van o.a. Snollebollekes, Def Rhymz en 2 Brothers of the 4th Floor zijn nu al verkocht! Er zijn dus géén tickets meer verkrijgbaar.

🎟 TICKETS

De deuren zijn geopend vanaf 16:00 uur. Let op! Kom vroeg om drukte bij de entree te voorkomen. Er zijn diverse foodtrucks aanwezig om een goede bodem te leggen voor de knotsgekke avond die komen gaat.🍔 Het evenement is om 23:30 uur afgelopen.

⏰ TIJDEN

Let op! Boulevard op Steltent is verplaatst naar een ander terrein namelijk naar ‘de wijde wellen’. Het nieuwe adres is het ‘Zeepad, Harderwijk’. Daar komt dit jaar een grote festivaltent met alle toeters en bellen te staan. Mooi weer of niet, het evenement is 100% weather-proof!🌤

🎪 LOCATIE

Er zijn op het festivalterrein speciale lockers te huur waar je je spullen in kunt bewaren.

🔐 LOCKERS

Het is niet toegestaan om eten/drinken mee naar binnen te nemen. Er zijn voldoende eet- en drink gelegenheden op het terrein zelf. Ook staan er een aantal heerlijke foodtrucks.

🍔 ETEN/DRINKEN

Copyright 2019 - 2020 Stichting Boulevard Evenementen Harderwijk SBEH

  • Facebook
  • Instagram