EVENT INFO

Boulevard op Stelten

Verplaatst naar 2021!

Introductie

Op zaterdag 15 mei 2021 komt het leukste foute verkleed feest van het jaar terug naar de Boulevard in Harderwijk! Bereid je voor op een fantastisch programma, volop entertainment en natuurlijk heel veel lol!

General Info

Datum: Zaterdag 15 mei 2021

Locatie: De Stille Weide, Harderwijk

Tijden: 16:00 - 23:30 uur

Leeftijd: 18+ (ID verplicht)

Dresscode: Feest/Fout

Programma

Snollebollekes - Rene Karst - 2 Brothers of the 4th Floor - Def Rhymz - Dries Roelvink - DJ Maurice - Rene Verkerk

All You Need To Know

💃 PROGRAMMA

Voor de tweede editie heeft de organisatie opnieuw een fantastisch programma weten te realiseren. Bekijk hem hieronder en praat je vrienden snel bij want dit mag je echt niet missen!

• Snollebollekes • René Karst • 2 Brothers on the 4th Floor • Def Rhymz • Dries Roelvink • DJ Maurice • Rene Verkerk

👗 DRESSCODE

Hoe meer mensen verkleed zijn, hoe leuker en gezelliger de sfeer is. Dus trek die foute kleding maar uit de kast en daag je vrienden uit je outfit te overtreffen!

🅿 PARKEREN

Kom je met de auto? Parkeer dan je auto op de P-plaats bij het dolfinarium.🚗💨 Het exacte navigatieadres voor het parkeren van je auto is ‘Zuiderzee Boulevard, Harderwijk’. Volg vanaf daar, wanneer je de auto hebt geparkeerd, de borden naar het festivalterrein. Kom je de fiets?🚲 Dan kan je je fiets kwijt in de fietsenstalling naast het festivalterrein. 

👛 MUNTEN

Munten kunnen met cash/pin betaald worden en zijn alléén geldig tijdens dit specifieke evenementen. De munten van vorig jaar zijn niet meer geldig. 

🏧 PIN/CASH

Je kunt op dit festival betalen met een pinpas, graag zelfs! Let op: er kunnen géén betalingen gedaan worden met een creditcard. 

🙋‍♂ OVERIGE VRAGEN

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons door het contactformulier in te vullen of in gesprek met ons te gaan via Facebook.

🎟 TICKETS

Let op! Alle beschikbare tickets voor Boulevard op Stelten met optredens van o.a. Snollebollekes, Def Rhymz en 2 Brothers of the 4th Floor zijn nu al verkocht! Er zijn dus géén tickets meer verkrijgbaar.

⏰ TIJDEN

De deuren zijn geopend vanaf 16:00 uur. Let op! Kom vroeg om drukte bij de entree te voorkomen. Er zijn diverse foodtrucks aanwezig om een goede bodem te leggen voor de knotsgekke avond die komen gaat.🍔 Het evenement is om 23:30 uur afgelopen.

🎪 LOCATIE

Let op! Boulevard op Steltent is verplaatst naar een ander terrein namelijk naar ‘de wijde wellen’. Het nieuwe adres is het ‘Zeepad, Harderwijk’. Daar komt dit jaar een grote festivaltent met alle toeters en bellen te staan. Mooi weer of niet, het evenement is 100% weather-proof!🌤

🔐 LOCKERS

Er zijn op het festivalterrein speciale lockers te huur waar je je spullen in kunt bewaren.

🍔 ETEN/DRINKEN

Het is niet toegestaan om eten/drinken mee naar binnen te nemen. Er zijn voldoende eet- en drink gelegenheden op het terrein zelf. Ook staan er een aantal heerlijke foodtrucks.

Copyright 2019 - 2020 Stichting Boulevard Evenementen Harderwijk SBEH

  • Facebook
  • Instagram