EVENT INFO

OktoberFest 2020

Boulevard Harderwijk

Introductie

Op zaterdag 3 oktober staat de derde editie van het alsmaar groeiende OktoberFest Harderwijk op de agenda van de Boulevard in Harderwijk. Houdt deze pagina goed in de gaten en blijf op de hoogte over het laatste nieuws.

General Info

Datum: Zaterdag 3 oktober 2020

Locatie: De Stille Weide, Harderwijk

Tijden: 16:00 - 23:30 uur

Leeftijd: 18+ (ID verplicht)

Dresscode: Lederhosen/Tiroler etc.

Tickets

Hier volgt binnenkort meer informatie over.

All You Need To Know

💃 PROGRAMMA

Wie er komen optreden in 2020 is nog niet bekend maar we gaan weer ons uiterste best doen om een fantastisch programma neer te zetten!

⏰ TIJDEN

De deuren zijn geopend vanaf 16:00 uur. Let op! Kom vroeg om drukte bij de entree te voorkomen. Er zijn diverse foodtrucks aanwezig om een goede bodem te leggen voor de knotsgekke avond die komen gaat.🍔 Het evenement is om 23:30 uur afgelopen.

🎪 LOCATIE

Let op! Het Oktoberfest is verplaatst naar een ander terrein namelijk naar ‘de Stille Weide’. Het nieuwe adres is het ‘Zeepad, Harderwijk’. Daar komt dit jaar een grote festivaltent met alle toeters en bellen te staan. Mooi weer of niet, het Oktoberfest is 100% weather-proof!🌤

🎟 TICKETS

Oktoberfest Harderwijk is al ruim 6 weken uitverkocht. Er zijn géén tickets meer te koop en er is ook géén deurverkoop. Neem ten alle tijden een geldig ID-bewijs mee om eventuele problemen bij de entree te voorkomen. Wist je trouwens dat je je tickets op je mobiel kunt scannen?👌

🏧 PIN/CASH

Het is niet mogelijk om geld te pinnen. Het is wel mogelijk om met PIN te betalen bij de munten automaten en de kassa’s. Let op: er kunnen géén betalingen gedaan worden met een creditcard.

👣 IN- EN UITLOPEN

Nee je kunt niet in- en uitlopen, tenzij je een nieuw ticket hebt als je weer naar binnen wilt.

👗 DRESSCODE

Hoe meer mensen verkleed zijn, hoe leuker en gezelliger de sfeer is. Dus trek die lederhosen en tiroler jurkjes maar uit de kast en kom in stijl naar het Oktoberfest!

🅿 PARKEREN

Kom je met de auto? Parkeer dan je auto op de P-plaats bij het dolfinarium.🚗💨 Het exacte navigatieadres voor het parkeren van je auto is ‘Zuiderzee Boulevard, Harderwijk’. Volg vanaf daar, wanneer je de auto hebt geparkeerd, de borden ‘boulevard’. Aan het einde van de boulevard kom je uit bij de Stille Weide (het festivalterrein).

Kom je de fiets?🚲 Dan kan je je fiets kwijt in de fietsenstalling naast het festivalterrein. Wanneer deze vol is kan je de fiets parkeren tussen Bonanza en de Admiraal kwijt.

👛 MUNTEN

Op het terrein kun je betalen met de munten die verkrijgbaar zijn bij de munten kassa's. Deze munten zijn alléén deze dag geldig en niet inwisselbaar voor geld! Je kunt daar uiteraard wel met PIN betalen! Let op: De munten van vorig jaar zijn niet meer geldig.

🔐 LOCKERS

Er zijn op het festivalterrein speciale lockers te huur waar je je spullen in kunt bewaren. Je kunt hier tussendoor altijd even naar toe. Zeker voor ‘s avonds is het slim om een vestje/jasje mee te nemen!

🍔 ETEN/DRINKEN

Het is niet toegestaan om eten/drinken mee naar binnen te nemen. Er zijn voldoende eet- en drink gelegenheden op het terrein zelf. Ook staan er een aantal heerlijke foodtrucks.

🙋‍♂ OVERIGE VRAGEN

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons door het contactformulier in te vullen of in gesprek met ons te gaan via Facebook.

Copyright 2019 - 2020 Stichting Boulevard Evenementen Harderwijk SBEH

  • Facebook
  • Instagram