top of page
202301007_Oktoberfest Harderwijk_Danny Rossen_016_11639.jpg

OktoberFest 2024

Ja hoor, het is weer zover! 🙌 Haal je lederhosen of dirndl uit de kast, want op zaterdag 5 oktober 2024 gaan we weer helemaal los tijdens het OktoberFest in Harderwijk! Dit jaar hebben we een geweldige line-up voor jullie klaarstaan.

De Early Bird-tickets waren binnen 2 minuten weg, en ook de tweede fase is nu COMPLEET uitverkocht! 😱🍻 Zorg dat je 24 augustus om 11:00 uur klaar zit voor de ALLERlaatste tickets!

General Info

Datum: Zaterdag 5 oktober 2024

Locatie: De Stille Weide, Harderwijk

Tijden: 16:30 - 23:30 uur

Leeftijd: 18+ (ID verplicht)

Dresscode: Lederhosen/Tiroler etc.

Tickets
De laatste tickets gaan op 24 augustus in de verkoop. 

All You Need To Know

💃 PROGRAMMA

- Tino Martin
- Freddy Moreira
- Wesly Bronkhorst
- Jan Biggel
- De Alpenzusjes
- DJ Maurice
- DJ René Verkerk
- DJ Milan
- Das Oktoberfest Mädels

⏰ TIJDEN

De deuren zijn geopend vanaf 16:30 uur. Let op! Kom vroeg om drukte bij de entree te voorkomen. Er zijn diverse foodtrucks aanwezig om een goede bodem te leggen voor de knotsgekke avond die komen gaat. Het evenement is om 23:30 uur afgelopen.

🎪 LOCATIE

Het Oktoberfest gaat in 2024 plaatsvinden op ‘de Stille Weide’. Het nieuwe adres is het ‘Zeepad, Harderwijk’. Daar komt dit jaar een grote festivaltent met alle toeters en bellen te staan. Mooi weer of niet, het Oktoberfest is 100% weather-proof!

🥤 BEKER WISSEL SYSTEEM

Bij je eerste bestelling betaal je een halve munt extra bovenop je bestelling voor je beker (1 munt voor een pul). Gooi je beker dus niet weg, want deze is geld waard!

Gebruik je beker opnieuw! Ruil je beker om

voor een schone beker bij je volgende bestelling.

Ga je naar huis? Lever dan je beker in bij het inleverpunt of doneer je beker.

🔐 LOCKERS

Er zijn op het festivalterrein speciale lockers te huur waar je je spullen in kunt bewaren. Je kunt hier tussendoor altijd even naar toe. Zeker voor ‘s avonds is het slim om een vestje/jasje mee te nemen! Klik hier om je lockers direct online te reserveren.

🍔 ETEN/DRINKEN

Het is niet toegestaan om eten/drinken mee naar binnen te nemen. Er zijn voldoende eet- en drink gelegenheden op het terrein zelf. Ook staan er een aantal heerlijke foodtrucks.

🙋‍♂ OVERIGE VRAGEN

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons door een bericht te sturen van Instagram of via Facebook.

👗 DRESSCODE

Hoe meer mensen verkleed zijn, hoe leuker en gezelliger de sfeer is. Dus trek die lederhosen en tiroler jurkjes maar uit de kast en kom in stijl naar het Oktoberfest!

🅿 PARKEREN

Kom je met de auto? Parkeer dan je auto op de P-plaats bij het dolfinarium. Het exacte navigatieadres voor het parkeren van je auto is ‘Zuiderzee Boulevard, Harderwijk’. Volg vanaf daar, wanneer je de auto hebt geparkeerd, de borden ‘boulevard’. Aan het einde van de boulevard kom je uit bij de Stille Weide (het festivalterrein).

Kom je de fiets?🚲 Dan kan je je fiets kwijt in de fietsenstalling naast het festivalterrein. Wanneer deze vol is kan je de fiets parkeren tussen Bonanza en de Admiraal kwijt.

👛 MUNTEN

Op het terrein kun je betalen met de munten die verkrijgbaar zijn bij de munten kassa's. Deze munten zijn alléén deze dag geldig en niet inwisselbaar voor geld! Je kunt daar uiteraard wel met PIN betalen! Let op: De munten van vorig jaar zijn niet meer geldig.

🏧 PIN/CASH

Het is niet mogelijk om geld te pinnen. Het is wel mogelijk om met PIN te betalen bij de munten automaten en de kassa’s. Let op: er kunnen géén betalingen gedaan worden met een creditcard.

👣 IN- EN UITLOPEN

Nee je kunt niet in- en uitlopen, tenzij je een nieuw ticket hebt als je weer naar binnen wilt.

Event Details
bottom of page