top of page
Square.png

De Foute Kerstborrel

Introductie

Na het succes van de Foute Kerstborrel in 2022 kan een grandioze tweede editie natuurlijk niet uitblijven. Op zaterdag 16 december organiseren wij dan ook weer een heerlijke foute editie van 'de Kerstborrel' op de Boulevard van Harderwijk!

General Info

Datum: Zaterdag 16 december 2023

Locatie: Boulevard Harderwijk

Tijden: 16:30 - 23:30 uur

Leeftijd: 18+ (ID verplicht)

Dresscode: Fout / Kerst

Tickets

De Foute Kerstborrel 2023 is volledig UITVERKOCHT! Er zijn géén tickets meer te koop en er is ook géén deurverkoop.

All You Need To Know

💃 PROGRAMMA

Xander de Buisonjé

Marco Schuitmaker

DJ Jean

Frans Duijts

Het Foute Kerst-Duo

En meer…

⏰ TIJDEN

De deuren zijn geopend vanaf 16:30 uur. Let op! Kom vroeg om drukte bij de entree te voorkomen. Er zijn diverse foodtrucks aanwezig om een goede bodem te leggen voor de knotsgekke avond die komen gaat. Het evenement is om 23:30 uur afgelopen.

🎪 LOCATIE

De Foute Kerstborrel gaat plaatsvinden op de driehoek naast de ingang van het Dolfinarium (tegenover de Vischpoort). We bouwen speciaal voor dit feestje in de winter een prachtige tent op de Boulevard van Harderwijk die we lekker fout en kerst-achtig gaan aankleden.

🥤 BEKER WISSEL SYSTEEM

Bij je eerste bestelling betaal je een halve munt extra bovenop je bestelling voor je beker (1 munt voor een pul). Gooi je beker dus niet weg, want deze is geld waard!

Gebruik je beker opnieuw! Ruil je beker om

voor een schone beker bij je volgende bestelling.

Ga je naar huis? Lever dan je beker in bij het inleverpunt of doneer je beker.

🔐 LOCKERS

Klik hier om direct je lockers te reserveren voor de Foute Kerstborrel! Let op; deze zijn beperkt beschikbaar (op=op).

🍔 ETEN/DRINKEN

Het is niet toegestaan om eten/drinken mee naar binnen te nemen. Er zijn voldoende eet- en drink gelegenheden op het terrein zelf. Ook staan er een aantal heerlijke foodtrucks.

🙋‍♂ OVERIGE VRAGEN

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons door een bericht te sturen van Instagram of via Facebook.

👗 DRESSCODE

Hoe meer mensen verkleed zijn, hoe leuker en gezelliger de sfeer is. Dus trek die foute kersttrui maar uit de kast en komt in je foutste kerst outfit naar deze kerstborrel!

🅿 PARKEREN

Kom je met de auto? Parkeer dan je auto op de P-plaats bij het dolfinarium. Het exacte navigatieadres voor het parkeren van je auto is ‘Zuiderzee Boulevard, Harderwijk’. Volg vanaf daar, wanneer je de auto hebt geparkeerd, de borden ‘boulevard’. Aan het einde van de boulevard kom je uit bij de Stille Weide (het festivalterrein).

Kom je de fiets?🚲 Dan kan je je fiets kwijt in de fietsenstalling naast het festivalterrein. Wanneer deze vol is kan je de fiets parkeren tussen het nieuwe restaurant Cozy Harbour en de Admiraal.

👛 MUNTEN

Op het terrein kun je betalen met de munten die verkrijgbaar zijn bij de munten kassa's. Deze munten zijn alléén deze dag geldig en niet inwisselbaar voor geld! Je kunt daar uiteraard wel met PIN betalen! Let op: De munten van vorig jaar zijn niet meer geldig.

🎟 TICKETS

We did it again! De Foute Kerstborrel 2023 is volledig UITVERKOCHT!

🏧 PIN/CASH

Het is niet mogelijk om geld te pinnen. Het is wel mogelijk om met PIN te betalen bij de munten automaten en de kassa’s. Let op: er kunnen géén betalingen gedaan worden met een creditcard.

👣 IN- EN UITLOPEN

Nee je kunt niet in- en uitlopen, tenzij je een nieuw ticket hebt als je weer naar binnen wilt.

Event Details
bottom of page