top of page

EVENT INFO

Profielplaatje.png

De Foute Kerstborrel

Introductie

Na het succes van de Foute Kerstborrel in 2022 kan een grandioze tweede editie natuurlijk niet uitblijven. Op zaterdag 16 december organiseren wij dan ook weer een heerlijke foute editie van 'de Kerstborrel' op de Boulevard van Harderwijk!

General Info

Datum: Zaterdag 16 december 2023

Locatie: Boulevard Harderwijk

Tijden: 17:30 - 23:30 uur

Leeftijd: 18+ (ID verplicht)

Dresscode: Fout / Kerst

Tickets
Er zijn voor de Foute Kerstborrel nog geen tickets beschikbaar. Check geregeld deze website en blijf op de hoogte over het laatste nieuws.

All You Need To Know

💃 PROGRAMMA

Het programma voor 2023 is nog niet bekend.

⏰ TIJDEN

De deuren zijn geopend vanaf 17:30 uur. Let op! Kom vroeg om drukte bij de entree te voorkomen. Er zijn diverse foodtrucks aanwezig om een goede bodem te leggen voor de knotsgekke avond die komen gaat.🍔 Het evenement is om 23:30 uur afgelopen.

🎪 LOCATIE

De Foute Kerstborrel gaat plaatsvinden op de driehoek naast de ingang van het Dolfinarium (tegenover de Vischpoort). We bouwen speciaal voor dit feestje in de winter een prachtige tent op de Boulevard van Harderwijk die we lekker fout en kerst-achtig gaan aankleden.

🎟 TICKETS

Er zijn voor de Foute Kerstborrel nog geen tickets beschikbaar. Check geregeld deze website en blijf op de hoogte over het laatste nieuws.

🏧 PIN/CASH

Het is niet mogelijk om geld te pinnen. Het is wel mogelijk om met PIN te betalen bij de munten automaten en de kassa’s. Let op: er kunnen géén betalingen gedaan worden met een creditcard.

👣 IN- EN UITLOPEN

Nee je kunt niet in- en uitlopen, tenzij je een nieuw ticket hebt als je weer naar binnen wilt.

👗 DRESSCODE

Hoe meer mensen verkleed zijn, hoe leuker en gezelliger de sfeer is. Dus trek die foute kersttrui maar uit de kast en komt in je foutste kerst outfit naar deze kerstborrel!

🅿 PARKEREN

Kom je met de auto? Parkeer dan je auto op de P-plaats bij het dolfinarium.🚗💨 Het exacte navigatieadres voor het parkeren van je auto is ‘Zuiderzee Boulevard, Harderwijk’. Volg vanaf daar, wanneer je de auto hebt geparkeerd, de borden ‘boulevard’. Aan het einde van de boulevard kom je uit bij de Stille Weide (het festivalterrein).

Kom je de fiets?🚲 Dan kan je je fiets kwijt in de fietsenstalling naast het festivalterrein. Wanneer deze vol is kan je de fiets parkeren tussen het nieuwe restaurant Cozy Harbour en de Admiraal.

👛 MUNTEN

Op het terrein kun je betalen met de munten die verkrijgbaar zijn bij de munten kassa's. Deze munten zijn alléén deze dag geldig en niet inwisselbaar voor geld! Je kunt daar uiteraard wel met PIN betalen! Let op: De munten van vorig jaar zijn niet meer geldig.

🔐 LOCKERS

Er zijn op het festivalterrein speciale lockers te huur waar je je spullen in kunt bewaren. Je kunt hier tussendoor altijd even naar toe. Zeker voor ‘s avonds is het slim om een vestje/jasje mee te nemen! Direct je e-locker reserveren? Klik hier: https://www.lockeronline.eu/event/DFK23/lockers

🍔 ETEN/DRINKEN

Het is niet toegestaan om eten/drinken mee naar binnen te nemen. Er zijn voldoende eet- en drink gelegenheden op het terrein zelf. Ook staan er een aantal heerlijke foodtrucks.

🙋‍♂ OVERIGE VRAGEN

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons door het contactformulier in te vullen of in gesprek met ons te gaan via Facebook.

Event Details
bottom of page