EVENT INFO

Ibiza Markt

Boulevard Harderwijk

Introductie

Sfeer, gezelligheid en beleving zijn de kernwoorden van onze events, wij zetten meer neer dan alleen een markt met kraampjes. Door unieke locaties en samenwerkingen leggen wij verbindingen waar iedereen blij van wordt!

General Info

Datum: Zondag 19 juli, 2 aug én 23 aug 2020

Locatie: Boulevard Harderwijk

Tijden: 12:00 - 20:00 uur

Over Ibiza-Markt
Een markt geïnspireerd op de hippie markten van Ibiza. Een hipp(i)e markt waar circa 70 moderne hippies, originele hippie en bohemian producten aanbieden.

De markten vinden plaats in culturele steden, op stadsstranden en hippe hotspots en worden ook in combinatie met meerdaagse festivals opgezet.

All You Need To Know

🎟 TICKETS

De toegang om de Ibiza Markt te bezoeken is gratis.. Je hoeft dus geen tickets te kopen in de voorverkoop.

🅿 PARKEREN

Kom je met de auto? Parkeer dan je auto op de P-plaats bij het dolfinarium.🚗💨 Het exacte navigatieadres voor het parkeren van je auto is ‘Zuiderzee Boulevard, Harderwijk’. Volg vanaf daar, wanneer je de auto hebt geparkeerd, de borden naar het festivalterrein. Kom je de fiets?🚲 Dan kan je je fiets kwijt in de fietsenstalling naast het festivalterrein. 

🙋‍♂ OVERIGE VRAGEN

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons door het contactformulier in te vullen of in gesprek met ons te gaan via Facebook.

⏰ TIJDEN

De Ibiza Markt is te bezoeken van 12:00 tot 20:00 uur.

 

Er zijn deze zomer 3 datums:

- Zondag 19 juli 2020

- Zondag 2 augustus 2020

- Zondag 23 augustus 2020

🎪 LOCATIE

De Ibiza Markt loopt over de gehele Boulevard van Harderwijk en is met ruim 70 kraampjes een van de leukste markten van de regio.

Copyright 2019 - 2020 Stichting Boulevard Evenementen Harderwijk SBEH

  • Facebook
  • Instagram