top of page

EVENT INFO

Square.png

The Beach House

The Beach House is een gloednieuw evenement wat georganiseerd gaat worden door dezelfde organisatie die ook Boulevard op Stelten, OktoberFest Harderwijk en de Foute Kerstborrel organiseert.

 

Eén ding is zeker en dat is dat kosten noch moeite bespaard gaan worden om deze eerste editie tot een daverend succes te maken! We gaan net zoals altijd voor een uitverkocht huis waarbij de bezoekers een fantastische avond kunnen verwachten.

General Info

Datum: Vrijdag 12 mei 2023

Locatie: De Stille Weide, Harderwijk

Tijden: 18:00 - 23:30 uur

Leeftijd: 18+ (ID verplicht)

Programma 2023

Benny Rodrigues ★ Vunzige Deuntjes Soundsystem ★ Sam Blans ★ Dinant van Tongeren ★ London Sax ★ Yade ★ DJ Milan

All You Need To Know

💃 PROGRAMMA

Benny Rodrigues ★ Vunzige Deuntjes Soundsystem ★ Sam Blans ★ Dinant van Tongeren ★ London Sax ★ Yade ★ DJ Milan

⏰ TIJDEN

De deuren zijn geopend vanaf 18:00 uur. Let op! Kom vroeg om drukte bij de entree te voorkomen. Er zijn diverse foodtrucks aanwezig om een goede bodem te leggen voor de knotsgekke avond die komen gaat.🍔 Het evenement is om 23:30 uur afgelopen.

🎪 LOCATIE

The Beach House gaat plaatsvinden op hetzelfde terrein als Boulevard op Stelten (De Stille Wei - Harderwijk). Mooi weer of niet, het evenement is 100% weather-proof!🌤

🔐 LOCKERS

Er zijn op het festivalterrein speciale lockers te huur waar je je spullen in kunt bewaren. Direct online je locker reserveren? Klik hier!

🍔 ETEN/DRINKEN

Het is niet toegestaan om eten/drinken mee naar binnen te nemen. Er zijn voldoende eet- en drink gelegenheden op het terrein zelf. Ook staan er een aantal heerlijke foodtrucks.

🎟 TICKETS

Tickets voor het gloednieuwe evenement The Beach House op de Boulevard in Harderwijk zijn NU te koop! 💃🎶 Met onder andere Benny Rodrigues, Vunzige Deuntjes Soundsystem en Sam Blans gaan we er een heerlijke avond van maken die volledig in het teken staan van lekkere tech-house, beach-house en tropical sounds.

🅿 PARKEREN

Kom je met de auto? Parkeer dan je auto op de P-plaats bij het dolfinarium.🚗💨 Het exacte navigatieadres voor het parkeren van je auto is ‘Zuiderzee Boulevard, Harderwijk’. Volg vanaf daar, wanneer je de auto hebt geparkeerd, de borden naar het festivalterrein. Kom je de fiets?🚲 Dan kan je je fiets kwijt in de fietsenstalling naast het festivalterrein. 

👛 MUNTEN

Munten kunnen met cash/pin betaald worden en zijn alléén geldig tijdens dit specifieke evenementen. De munten van vorig jaar zijn niet meer geldig. 

🏧 PIN/CASH

Je kunt op dit festival betalen met een pinpas, graag zelfs! Let op: er kunnen géén betalingen gedaan worden met een creditcard. 

🙋‍♂ OVERIGE VRAGEN

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons door het contactformulier in te vullen of in gesprek met ons te gaan via Facebook.

Event Details
bottom of page