top of page
220514-165601-B.O.S.-Casper-4800-LR.jpg

The Beach House

The Beach House is een gloednieuw evenement wat georganiseerd gaat worden door dezelfde organisatie die ook Boulevard op Stelten, OktoberFest Harderwijk en de Foute Kerstborrel organiseert.

 

Van fijne zomerse beats die worden ondersteund door een saxofonist die lekker ronddwaalt over het terrein tot de lekkerste tech-house DJ's. The Beach House heeft het allemaal!

General Info

Datum: Vrijdag 10 mei 2024

Locatie: De Stille Weide, Harderwijk

Tijden: 18:00 - 23:30 uur

Leeftijd: 18+ (ID verplicht)

Programma 2024

TBA

All You Need To Know

💃 PROGRAMMA

Het programma voor 2024 is nog niet bekend.

⏰ TIJDEN

De deuren zijn geopend vanaf 18:00 uur. Let op! Kom vroeg om drukte bij de entree te voorkomen. Er zijn diverse foodtrucks aanwezig om een goede bodem te leggen voor de knotsgekke avond die komen gaat. Het evenement is om 23:30 uur afgelopen.

🎪 LOCATIE

The Beach House gaat plaatsvinden op hetzelfde terrein als Boulevard op Stelten (De Stille Wei - Harderwijk). Mooi weer of niet, het evenement is 100% weather-proof!

🥤 BEKER WISSEL SYSTEEM

Bij je eerste bestelling betaal je een halve munt extra bovenop je bestelling voor je beker (1 munt voor een pul). Gooi je beker dus niet weg, want deze is geld waard!

Gebruik je beker opnieuw! Ruil je beker om

voor een schone beker bij je volgende bestelling.

Ga je naar huis? Lever dan je beker in bij het inleverpunt of doneer je beker.

🏧 PIN/CASH

Je kunt op dit festival betalen met een pinpas, graag zelfs! Let op: er kunnen géén betalingen gedaan worden met een creditcard. 

🙋‍♂ OVERIGE VRAGEN

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons door een bericht te sturen van Instagram of via Facebook.

🎟 TICKETS

Meer informatie over de ticketverkoop volgt snel.

🅿 PARKEREN

Kom je met de auto? Parkeer dan je auto op de P-plaats bij het dolfinarium. Het exacte navigatieadres voor het parkeren van je auto is ‘Zuiderzee Boulevard, Harderwijk’. Volg vanaf daar, wanneer je de auto hebt geparkeerd, de borden naar het festivalterrein. Kom je de fiets?🚲 Dan kan je je fiets kwijt in de fietsenstalling naast het festivalterrein. 

👛 MUNTEN

Munten kunnen met cash/pin betaald worden en zijn alléén geldig tijdens dit specifieke evenementen. De munten van vorig jaar zijn niet meer geldig. 

🔐 LOCKERS

Er zijn op het festivalterrein speciale lockers te huur waar je je spullen in kunt bewaren. Direct online je locker reserveren? Klik hier!

🍔 ETEN/DRINKEN

Het is niet toegestaan om eten/drinken mee naar binnen te nemen. Er zijn voldoende eet- en drink gelegenheden op het terrein zelf. Ook staan er een aantal heerlijke foodtrucks.

Event Details
bottom of page