EVENT INFO

Feest van de Vrijheid

Boulevard Harderwijk

Introductie

Op zaterdag 18 april vieren wij dat Harderwijk 75 jaar leeft in vrijheid. Speciaal daarvoor gaat er een groot evenement georganiseerd worden met leuke optredens. Vier je vrijheid en kom op 18 april naar de Boulevard in Harderwijk!

General Info

Datum: Zaterdag 18 april 2020

Locatie: Vischpoortplein, Harderwijk

Tijden: 16:00 - 23:00 uur

Leeftijd: 18+ (ID verplicht)

Programma

Replay - Marco Kraats - Trafassi - DJ Rob

All You Need To Know

💃 PROGRAMMA

Het programma komt z.s.m. online. 

⏰ TIJDEN

Het evenement is te bezoeken vanaf 16:00 uur. Om 23:00 is het afgelopen. 

🎪 LOCATIE

Speciaal voor dit evenement gaan we een mooie tent plaatsten op de Stille Wei (aan het einde van de Boulevard) in Harderwijk. Mooi weer of niet, het evenement is 100% weather-proof!🌤

🔐 LOCKERS

Er zijn op het festivalterrein speciale lockers te huur waar je je spullen in kunt bewaren.

🍔 ETEN/DRINKEN

Het is niet toegestaan om eten/drinken mee naar binnen te nemen. Er zijn voldoende eet- en drink gelegenheden op het terrein zelf. Ook staan er een aantal heerlijke foodtrucks.

🎟 TICKETS

De entree voor dit evenement is gratis. Je hoeft dus geen tickets te kopen in de voorverkoop.

🅿 PARKEREN

Kom je met de auto? Parkeer dan je auto op de P-plaats bij het dolfinarium.🚗💨 Het exacte navigatieadres voor het parkeren van je auto is ‘Zuiderzee Boulevard, Harderwijk’. Volg vanaf daar, wanneer je de auto hebt geparkeerd, de borden naar het festivalterrein. Kom je de fiets?🚲 Dan kan je je fiets kwijt in de fietsenstalling naast het festivalterrein. 

👛 MUNTEN

Munten kunnen met cash/pin betaald worden en zijn alléén geldig tijdens dit specifieke evenementen. De munten van vorig jaar zijn niet meer geldig. 

🏧 PIN/CASH

Je kunt op dit festival betalen met een pinpas, graag zelfs! Let op: er kunnen géén betalingen gedaan worden met een creditcard. 

🙋‍♂ OVERIGE VRAGEN

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons door het contactformulier in te vullen of in gesprek met ons te gaan via Facebook.

Copyright 2019 - 2020 Stichting Boulevard Evenementen Harderwijk SBEH

  • Facebook
  • Instagram